VIDEOPREMIÄR: Katjusja ft Mattis – ”Kampen är evig”

I juli solodebuterade Katja Nielsen från Arre Arre! med syntpopprojektet Katjusja när låten ”Alla ska med” hade premiär här på HYMN. Nu har det blivit dags för ännu ett singelsläpp och den här gången kommer spåret med en video gjord av Tobias Åström.

– ”Kampen är evig” var den sista låten som jag skrev till det kommande albumet och är en sådan låt som nästan skrev sig själv. Den är väldigt poppig och sticker ut bland de andra låtarna på skivan men jag gillar den ändå! Jag sjunger tillsammans med Mattis Årestad (Arre! Arre!) och låten är en hyllning till systerskapet och den peppiga sammanhållning som finns oss tjejer emellan. Anna Palmer (Arre! Arre!) och Lovisa Thurfjell (Tiger Bell, Hundmänniska) fixade en fenomenal ”demonstrationskör” i slutet av låten. Det är tre minuter av tuggummipop, synthar och kärlek! säger Katja.

I videon ser ni Crime City Rollers juniorer och miniorer, punkbandet Ragata, Ranya Asadi, Mattis och Nanna Lovisa.

Malmöborna kan se Katjusja live både på Knutkalaset och på Plan B:s uppvärmningsfest inför NGBG imorgon. PEPP!