PREMIÄR: Jacques Labouchere – ”Do What You Want”

Test 15

Göteborgsbaserade amerikanen Jacques Labouchere fortsätter att imponera med sin egensinniga countrydoftande psyk-americana. Nya spejsiga smakprovet ”Do What You Want” är hämtad från Jacques tredje skiva som släpps i oktober. Idag är det premiär via HYMN.

– Låten talar sitt tydliga språk men om jag skulle försöka beskriva ”Do What You Want” handlar den just exakt om det den säger. Gör det du vill, när du vill och hur du vill!  Om det får dig eller någon annan att må bra måste det ju vara rätt. Stå upp för dig själv och andra i en värld som är full av översittare och bättre vetande. Stanna upp, höj blicken från skärmar och börja lyssna till allt som universum förmedlar. Vi kan bryta barriärer och skapa en bättre värld utan rädslor och hat, säger Jacques om låten.

Lyssna nedan: