PREMIÄR: Katjusja – ”Alla ska med”

Alla ska med

Malmöbaserade Katja Nielsen känns igen från punkiga favoritband som Arre! Arre! och Feathered Arms, men nu är det dags för Katja att visa upp en syntpoppig sida av sig själv. Imorgon singeldebuterar soloprojektet Katjusja via Rundgång Rekords och redan idag är det världspremiär här på HYMN.

– Låten illustrerar en sorg eller besvikelse över ett förändrat samhällsklimat som inte känns hemma. Att ha blivit uppfostrad enligt vissa värderingar såsom kollektivism, solidaritet och ett starkt välfärdssamhälle till individualism i allt större utsträckning. Besvikelsen ligger på de som uppfostrat oss, som sviker sina tidigare värderingar, som vänder kappan efter vinden för egen vinning, valröster eller mer pengar i fickan. Det är partier, föräldrar, gamla vänner med flera.

Joakim Lindberg står för produktion, inspelning, mixning samt mastring och Victor Narin (MF/MB + Federation) körar.

Premiärlyssna nedan:

Missa inte Katjusja live på Rundgångsfesten på Grand i Malmö på lördag.