HYMN HIGHLIGHTS: 10

Semesterperioden har gjort att mycket stannar upp, men HYMN HIGHLIGHTS håller ställningarna.

Här samlar vi de allra bästa nya låtarna i en och samma Spotifylista. Inga begränsningar vad gäller genrer och internationella storstjärnor trängs med mindre svenska akter. Ledorden är: ”bara bra nya låtar”. Listan uppdateras varannan vecka, så se till att följa den så att du inte missar nån grym låt. Låtarna finns kvar på listan i två perioder (sammanlagt fyra veckor alltså) innan de byts ut mot nya bidrag.

Den här gången har vi bland annat samlat ett gäng sköna sommaranthems med Lana Del Rey, Summer Heart, Rhye och Amadou & Mariam. Kalifornien-baserade Kamaiyah bjuder på old school-hiphop, medan svenska Göteborgsduon Sammy & Johnny Bennett representerar genrens elektroniska strömningar. Detta och mycket mer kan du lyssna på nedan: