EP-aktuella Valdemar bjuder på varierad fredagsmix

Idag släpps Valdemars debut-EP Late Modern via indiebolaget Paramuda. Tre låtar av högsta klass, präglade av samma luftighet och variationsrikedom som de bästa Jamie xx-produktionerna. Musik i ständig framåtrörelse (singlarna ”Pelican” och ”Soë Chlevigny” är också värda din uppmärksamhet).

Ben Valdemar Hansen har dagen till ära satt samman en mix med personliga favoriter: techno, house och dubstep i en salig blandning. Vi bjuds bland annat på Johrys outgivna låt ”By Bus” och ”Towers Of Hamlet” av Budapest-baserade Imre Kiss.

Valdemar – ”Kind”
Imre Kiss – ”Towers of Hamlet”
Youandewan – ”93”
Galcher Lustwerk – ”I Neva Seen”
Kowton – ”Glock & Roll”
Leon Vynehall – ”Butterflies”
Laszlo Dancehall – ”Tide In”
Caribou – ”Mars [Head High’s Core Remix]”
Runaway – ”Brooklyn Club Jam”
Johry – ”By Bus” (unreleased)
Lils Silva – ”Cyrup”
Dreams – ”Bloodsport”
Lorenzo BITW – ”Goo (feat. Kwam)”