HYMN HIGHLIGHTS: 9

Dags att fira lördag genom att uppdatera spellistan HYMN HIGHLIGHTS.

Här samlar vi de allra bästa nya låtarna i en och samma Spotifylista. Inga begränsningar vad gäller genrer och internationella storstjärnor trängs med mindre svenska akter. Ledorden är: ”bara bra nya låtar”. Listan uppdateras varannan vecka, så se till att följa den så att du inte missar nån grym låt. Låtarna finns kvar på listan i två perioder (sammanlagt fyra veckor alltså) innan de byts ut mot nya bidrag.

Den här gången har vi uppdaterat med nytt från indierockstjärnor som St. Vincent och EMA, elektroniska tongångar från bland annat Valdemar, Laurel Halo och Canigou samt nya lovande låtar från svenska favoritakter som Wy, Tussilago och So Many Mammals. Dessutom ett livstecken från legendariska TLC! Detta och mycket mer kan du lyssna till nedan: