PREMIÄR: Roos – ”Säg att du är kär i mig”

yepp2

Jonatan Roos är artisten, låtskrivaren, textförfattaren och producenten bakom namnet Roos. Han singeldebuterade med ”Något som” 2015 – en låt som blev lite av en Spotifysuccé. För ett år sedan sa Jonatan upp sig från sitt jobb och sysslar nu med musiken på heltid med sikte på ett album. Men innan dess kommer en EP som släpps via Hybris i augusti.

Redan idag kan du höra nya singeln ”Säg att du är kär i mig”.

– Like. Jag är snygg. Filter. Jag är snyggast. Insta. Du vill ha mig. Facebook. Du vill va mig. Snap. Blott en sekund är jag din. Resten av tiden undrar jag om jag räcker till. I all sin enkelhet handlar låten om bekräftelsebehov, säger Jonatan om låten som har ena benet i åttiotalspop och det andra i modern indie.

Premiärlyssna nedan!