Veckans FYND: TAWYY, Harper’s Weekly och Wolf Rayet

TAWYY
TAWYY

Varje måndag presenterar HYMN tre svenska musikfynd att hålla ögonen på. Veckans skörd hittas nedan.

TAWYY

Bakom R&B-projektet TAWYY hittar vi Stockholmsbaserade Sandra Eberskoug – också medlem i Ambivalensen. Debutsingeln ”In My Zone”, som kom för ett par veckor sen, visar prov på en stark soulröst och har ett skönt beat som passar utmärkt under sena sommarkvällar.

Harper’s Weekly

Stockholmsbaserade Harper’s Weekly bildades på Gotland, men har hjärtat i Nashville. Åtminstone är det den känslan en får efter att ha lyssnat på gruppens debutalbum Morning Comes som nyligen släpptes via skivbolaget Rootsy. Något för alla americana-fans i församlingen.

Wolf Rayet

Wolf Rayet är en elektronisk duo bestående av Linus Sundin Eriksson och Axel Nyström, uppväxta i Örebro men nu bosatta i Stockholm. Efter att ha skrivit och producerat musik ihop under de senaste 15 åren började de förra året intensifiera arbetet tillsammans och bildade Wolf Rayet. I maj släpptes debut-ep:n Shaker Room som bjuder på chillwave-känsla, ljuvliga synthmattor och nästan lite psykedeliska tongångar.

Lyssna på vår playlist med FYND här.