Halvtid: Några av juni månads bästa musikvideor är redan här

bjork-notget-vr

Halva juni har gått och det är dags att titta lite på utbudet av musikvideor som släppts. I slutet av månaden kommer en komplett lista. Redan nu har Sofie Tedenstad Svebring gjort många intressanta fynd från bland andra Soulwax, Björk och Placebo.

Soulwax – “Do You Want To Get Into Trouble?”

Publicerad: 1 juni 2017

Regi: Ill Studio

Showtime Goma – “Propel”

Publicerad: 1 juni 2017

Regi: Jen Goma, Teeny Lieberson and Jojo Glidewell

Placebo – “Life’s What You Make It”

Publicerad: 2 juni 2017

Regi: Sasha Rainbow

Chase & Status And Blossoms – “This Moment”

Publicerad: 5 juni 2017

Regi: Joshua Osborne

Björk – “Notget”

Publicerad: 7 juni 2017

Regi: Warren du Preez & Nick Thornton Jones.

Bubblare: Newkid – “Kate Moss”, Gorillaz (2D) – “Sleeping Powder”, Athwartship – “Dead Into You”, Death From Above – “Freeze Me”, Bonzie – “Crescent”, Intergalactic Lovers – “Between The Lines”, The Regrettes – ”Seashore”, Shadowlark – “Control”, Mynth – “Mirrors”, Declan McKenna – “Humongous”, Hippo Campus – “Western Kids”, Ice Cube – “Good Cop Bad Cop”.