HYMN HIGHLIGHTS: 7

Dags att fira lördag genom att uppdatera spellistan HYMN HIGHLIGHTS.

Här samlar vi de allra bästa nya låtarna i en och samma Spotifylista. Inga begränsningar vad gäller genrer och internationella storstjärnor trängs med mindre svenska akter. Ledorden är: ”bara bra nya låtar”. Listan uppdateras varannan vecka, så se till att följa den så att du inte missar nån grym låt. Låtarna finns kvar på listan i två perioder (sammanlagt fyra veckor alltså) innan de byts ut mot nya bidrag.

Den här veckan har vi bland annat uppdaterat med svenska indierock-stjärnskott som Junodef, Linn Koch-Emmery, Pale Honey och Radula, amerikanska emomästarna Rainer Marias återkomstsingel, Active Childs sorgliga låt ”Cruel World” samt Arcade Fires ”Everything Now” (som lovar gott inför nya plattan). Aron McFauls dansanta ”Family Party” är ett annat måste. Detta och mycket annat lyssnar du till nedan: