VIDEOPREMIÄR: The Deer Tracks – ”Little Child” (Magnus Moody Remix)

The Deer Tracks är återigen i rampljuset efter några års tystnad. Aktuella albumet Undersvik har hyllats på diverse håll runt om i världen och om en månad är det dags för duon att bege sig ut på ännu en Asien-turné innan de besöker festivalen Backyard Sessions XL i Malmö i augusti.

Inför turnén släpper bandet idag en singel med en av låtarna från albumet – ”Gossip” samt tre nya remixer gjorda av Magnus Moody och Slim Vic.

Idag är det också premiär för videon till en av remixerna – ”Little Child” (Magnus Moody Remix).

Henrik Holmberg, som har gjort videon, berättar:

– Tanken från början var att på ett renodlat sätt illustrera en slags ”livets resa”, hur ett medvetande som lever efter en rät linje, konfronteras och blir till något annat. Bakgrunden till varför jag valt att göra videon som den är, är för att det är så mycket innehåll som görs, som inte gör någon skillnad. Där man inte kan förklara varför det finns. Som en slags avart på det som det från början, troligtvis, handlade om. Det här har fått mig att börja utforska andra sätt att få fram budskap än det vi normalt känner som ”film”.

Premiärkolla på videon ovan!

17799027_1869829449939257_1163840373338970819_n

Här köper du biljetter till Backyard Sessions XL.