TITTA: Milano Sun – ”Boomerang”

unnamed

När Milano Sun för drygt två månader sen dök upp på nytt med låten ”Boomerang” var det många som sken upp. Det mer retroinspirerade soundet som de bjöd oss på då speglas dock inte i musikvideon som släpps idag, som i kontrast är ljus och fräsch likt en trendig innerstadslya.

Färgklicken i sammanhanget är bandmedlemmarna i sina neonskimrande plagg och slappa, sköna uppsyn (titta bara på keyboardistens anslag på tangenterna). Det muntrar upp och får en att tänka på livets olika nyanser. Allt behöver inte vara stillastående, ljudlöst och vitt. Det kan även vara som en boomerang som rest kvarteret (eller världen!) runt och kommer tillbaka med färger, ting eller känslor från andra platser, och människor som ger en varmare omgivning vistas i.

Kasta ett öga eller två på videon nedan: