Sammy & Johnny Bennett sätter avtryck med nya singeln ”Titta fram”

Tvillingbröderna Sammy & Johnny Bennett går samman med Woah Dad! och tar sikte mot hiphop-eliten. Till sin nuvarande position har de nått utan uppbackning och efter att ha lyssnat på nya singeln ”Titta fram” – första smakprovet inför debutalbumet – står det klart att duon är mer träffande än någonsin.

Ljudbilden är tillbakalutad, följsam och internationell. En spelning på Way Out West borde vara självskriven, även om festivalens fokus ligger på andra sidan Atlanten. Sammy & Johnny Bennett känns fulländade, står raka i ryggen och klarar av all konkurrens – de står på toppen, utgör framtiden. Musiken och texten är i total harmoni. Det är ren njutning att ta del av ”Titta fram” och singeln får en att bli stolt över sin egen samtid. Sammy & Johnny Bennett är ljudet av det nya Sverige.