Extra: Perfume Genius om Obama och babyn på Instagram

Foto: Alexander Tillheden
Foto: Alexander Tillheden

Perfume Genius släppte albumet No Shape i fredags. Plattan föddes ur mer mod än förra, säger Mike Hadreas till HYMN. När Perfume Genius inte står på scen underhåller han på Instagram. Här förklarar han några starka bilder som han har lagt upp där.

A post shared by Perfume Genius (@perfumegenius) on

– Jag och min pojkvän Alan på Women’s March i Seattle. Det var mäktigt! Jag känner mycket med kvinnorörelsen, för roten till homofobi är misogyni, men jag borde också ha joinat till exempel #BlackLivesMatter-protesten.

I’m the baby!!!! A post shared by Perfume Genius (@perfumegenius) on

– Två av de hetaste personerna på jorden med en väldigt söt bebis. Halvt politiskt och halvt ett hett ögonblick av vänlighet och fred. Haha!

Spent way too long on this

A post shared by Perfume Genius (@perfumegenius) on

– Jag är besatt av båda, men mest av Isabelle Huppert. Jag älskar hur mycket karisma hon har, utan att röra en enda ansiktsmuskel. Jag är inte så lik, men försöker sno lite av deras ande!

A post shared by Perfume Genius (@perfumegenius) on

– Jag tycker bara det är en badass bild. Och den får en att vilja veta så mycket; Om det var stageat, hemligt, om det var en protest eller bara nåt som hände i ögonblicket.

Läs vår intervju med Perfume Genius här och recensionen av No Shape här.