PREMIÄR: SMiSK – ”Supa, knulla, sjuka sig imorn”

Smisk2press

SMiSK är det sexiga punkbandet som har något att säga. Skrik med gitarren, drunkna i basen och piskas av trummorna. Dubbel sång ger dubbel njutning. Bandet har funnits i ett år och är nu redo för världen, men är världen redo för SMiSK? Lyssna nu, snart ska du dö.

– ”Supa, knulla, sjuka sig imorn” skrevs på första maj för ett år sen. Det är en låt om vad som händer när demonstrationerna tystnat. Vår första singel sammanfattar våra ideal på dryga 2 minuter, säger bandet till HYMN.

Lyssna på låten och läs samtidigt texten för allra bästa effekt.

Chefen ringde, bad mig komma in. 
Jag sa nej ditt jävla svin jag kommer när jag vill. 
Går å skiter varje kvart torkar mig med schemat, 
dags att supa ner sig helt för nu har jag presterat 

vi e unga vi e snygga vi e jävligt arbetsskygga 
SUPA KNULLA SJUKA SIG IMORN. 

chefen ringde han e liberal, 
va e det för jävla snack om arbetsmoral. 
Går å snattar på jobbet å på stan, 
det här är mina sista ord, skriv dom på min grav