TÄVLING: Vinn biljett till Festival del Mar Asperö

17310107_1364593573635107_4099513262087959687_o

På fredag är det alltså dags för den första förfesten inför sommarens mysigaste festival – Festival del Mar Asperö i Göteborgs vackra skärgård. HYMN och Del Mar håller gemensamt party på Debaser Strand, där inte mindre än 5 liveakter kommer att stå på scen.

Det blir postpunk med Then Comes Silence, danskt finbesök från Blaue Blume, finskspråkig svärta med NEJ, indierock med Göteborgshoppet Patrik Wennberg och sist men inte minst Barbiepunk med Sveriges kanske coolaste band just nu – Call Cat.

Nu kan vi avslöja att det i samband med alla tre förfesterna kommer att tävlas ut biljetter till sommarens festival! Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att fånga den goa förfeststämningen på bild, lägga upp den på instagram (obs: ditt konto måste vara öppet) och hashtagga med #förfestdelmar. Två vinnare kommer att väljas ut per gång.

Ta chansen att se band som Twin Pigs, Pascal, School 94 och Det stora monstret i den ljuvligaste miljö en kan tänka sig. Hoppas vi ses i Stockholm, Malmö och Göteborg framöver!

A