VIDEOPREMIÄR: The OhNos – ”Dirty Panties”

Idag släpper Malmöbandet The OhNos nya trespårssingeln Dirty Panties via Rundgång Rekords och precis som på debuten Queens of the Underworld rör det sig om skitig men samtidigt hittig garagerock – allt i bästa riot grrrl-anda.

Dirty Panties är första smakprovet från en LP kommer i höst, något vi verkligen ser fram emot. Innan dess ska bandet bland annat turnera i Spanien och spela på Mossagårdsfestivalen i Veberöd.

Men först en sprillans ny video och HYMN har den stora glädjen att stå för premiären.

– Videon till ”Dirty Panties” är inspelad och regisserad av Johanna Wagner (samt med de extra kameramännen Johan Salo och Chris Czechowicz) och klippt av Anna Wagner. Den spelades in i Malmö Tvättjänst lokaler på St Knut, samt på Plan B under Sista Bossens releasefest den 7 april, hälsar bandet.