Veckans FYND: Please Keep Going, Club Of Droids och The Moonlight Love

Please Keep Going. Foto: Michael Wall
Please Keep Going. Foto: Michael Wall

Varje måndag presenterar HYMN tre svenska musikfynd att hålla ögonen på. Veckans skörd hittas nedan.

Please Keep Going

Stockholmsbandet Please Keep Going ep-debuterade i och för sig redan förra sommaren med Young & Happy, men bättre sent än aldrig heter det ju. Plattan är fylld av trivsamt driven indierock och speciellt Linnea Runsten Fredrikssons sånginsats imponerar.

Club Of Droids

Club Of Droids är Johan Brings nya projekt tillsammans med trummisen Henrik Holmlund. Johan, som har ett förflutet i band som The State of Floral Beings och Stygg, men också driver egna skivbolaget Voz Alta Records, gav ut singeln ”Into The Field” i slutet av mars. En låt som ger härliga Primal Scream-vibbar. Förträffligt.

The Moonlight Love

Malmöduon The Moonlight Love utgörs av Lukas Thomasson från Hater och Ola Sandberg från Lyrae. Deras första singel, lovande ”Loyal”, kom via skivbolaget Strangers Candy häromveckan och nu väntar vi med spänning på ep:n som släpps den 12 maj. Sorteras under ”monoton indiepop med falsettsång”.

Lyssna på vår playlist med FYND här.