PREMIÄR: Mira Aasma – ”Snow White Wedding”

Foto: Sofia Sandqvist Marjanen
Foto: Sofia Sandqvist Marjanen

Det är dags för tjugoåriga stjärnskottet Mira Aasma att följa upp ep:n Stereoscope från i fjol. I slutet av maj kommer debutalbumet via Birds Records, men redan idag får vi ett första smakprov därifrån. Precis som förut rör det sig om dramatisk pop där organiskt möter elektroniskt på ett väldigt snyggt sätt.

– Jag och en vän var ute och gick i dimman i Bohuslän när vi plötsligt stötte på en skylt vid en sjö med en sägen om ett brudpar som gick genom isen och drunknade där på sin bröllopsdag. En liten stund senare närmade sig två vita svanar ur dimman och vi smög oss därifrån med en kuslig känsla i kroppen och ett starkt behov av att skriva låtar, berättar Mira om ”Snow White Wedding”.

Premiärlyssna nedan:

Läs vår intervju med Mira Aasama här.