HYMN HIGHLIGHTS: 2

hymn

Dags att fira lördag genom att uppdatera spellistan HYMN HIGHLIGHTS.

Här samlar vi de allra bästa nya låtarna i en och samma Spotifylista. Inga begränsningar vad gäller genrer och internationella storstjärnor trängs med mindre svenska akter. Ledorden är: ”bara bra nya låtar”. Listan uppdateras varannan vecka, så se till att följa den så att du inte missar nån grym låt. Låtarna finns kvar på listan i två perioder (sammanlagt fyra veckor alltså) innan de byts ut mot nya bidrag.

Den här gången har vi bland annat lagt till nya starka låtar av kanadensiska Feist och svenska stjärnskottet K-bird. Anti Ponys drömversion av The Smiths-klassikern ”There Is A Light That Never Goes Out” har också fått en plats. Dessutom Perfume Genius, Julien Baker, Sportsman, Future Islands och många fler.