TÄVLING: Vinn limiterade Father John Misty-sjuor

Foto: Samuel Isaksson/Rockfoto
Foto: Samuel Isaksson/Rockfoto

Ingen kan väl ha undgått att ett nytt album från Father John Misty är på ingång? Den 7 april släpps äntligen Pure Comedy via Bella Union/PIAS. Dessutom blir det Sverigebesök i sommar när han gästar Mejeriet i Lund (27 juni) och Cirkus i Stockholm (28 juni).

Det råder alltså Father John Misty-feber för tillfället och det här hoppas vi ska spä på än mer: HYMN har kommit över ett par limiterade vinylsjuor (A: ”Real Love Baby” / B: ”Rejected Generic Pop Song March ’15 #3”) som inte finns att köpa i butik. Vill du vinna ett exemplar? Svara på frågan nedan och motivera varför. Bäst motivering vinner. Mejla till chefred@hymn.se senast fredagen den 31 mars kl 10.00.

Vilken låt som Joshua Tillman har skrivit tycker du är den allra bästa och varför?

fjm-reallove-poi-7inch