PREMIÄR: Martin Prahl – ”In The Name Of God”

Foto: Nora Lorek/ROCKFOTO
Foto: Nora Lorek/ROCKFOTO

Martin Prahl har gett oss tre album som skulle kunna beskrivas som tidlös rock med starka melodier och med inspirationskällor som bland annat Levellers och Bruce Springsteen. I sommar är det dags för fjärde albumet. Idag premiärspelar HYMN första smakprovet.

”In The Name Of God” visar en tyngre, groovigare och lite mer politisk sida av Malmösonen. Så här säger Martin själv om låten:

– Organiserad religion skrämmer mig och ilskan jag ofta känner fick mig att skriva låten. ”In The Name Of God” är ingen typisk förstasingel utan kräver sina lyssningar. Det är en låt jag är väldigt stolt över och som jag verkligen längtar efter att få framföra live.

Låten ”In The Name Of God” släpps på alla digitala plattformar i nästa vecka.


Nästa vecka är Martin Prahl och kompbandet Skelter Wheel förband till New Model Army i Göteborg (Sticky Fingers 23/3) och Malmö (Babel 25/3).