VIDEOPREMIÄR: Many Voices Speak – ”Video Child”

Matilda Mård aka Many Voices Speak har känsla för nostalgi och drömska produktioner. Matildas varma tillbakablickande – ”Video Child” får oss att återvända till sent 90-tal – förlorar dock inte kontakten med nuet, vilket gör att musiken blir relaterbar för alla generationer. Tidlösheten är påtaglig. Det krävs ett hjärta av sten för att inte uppfyllas av den längtan som musiken uttrycker. Nu har Many Voices Speaks debutsingel ”Video Child” fått en snygg och fängslande video. Malin Norberg står för regi och Emelie Markgren för dans och koreografi.

Premiärkolla på videon ovan!

Konserttips: Den 18 mars spelar Many Voices Speak tillsammans med albumaktuella Hater på Klubb HYMN i Göteborg. Oceanen är platsen. Alla som besökte Where’s The Music? i Norrköping för ett par veckor sedan, vet vad som väntar. Båda bokningarna har en närvaro som få matchar.