PREMIÄR: Lately La La – ”Damaged Goods”

IMG_2929-e1481898061607

Sara K Gustafssons soloprojekt Lately La La debuterade i början av januari med ljuvliga ”The Dream”. HYMN uppmärksammade henne som ett av Veckans FYND i samma veva. Nu är det dags att än en gång rikta uppmärksamhet mot den Adrian Recordings-sajnade artisten.

Idag står HYMN för premiären av nya Honey is Cool-doftande singeln ”Damaged Goods”.

– Den skrevs för en hel del år sedan, men den ville liksom aldrig bli riktigt klar. Inte förrän jag hade dejtat en kille med specifik barndomsproblematik visste jag vad låten egentligen handlade om. Då kunde jag skriva klart verserna och låten blev klar på ett kick! berättar Sara om låten.

Redo för lite Lo-Fi Healing Music (som Sara själv kallar sin musikstil)?

Lyssna nedan:

”Damaged Goods” släpps officiellt på fredag den 3 februari.