PREMIÄR x 2 med NEEDY

unnamed

När Skånetjejen Elin Galvañ aka NEEDY skrev sin debut-EP Just A Lil’ Bit Needy jobbade hon med flera grymma producenter från Sverige och Danmark; R-son & J-has, Yoel Lind-rous och Da Paw. Allt är dock inspelat under två av sommarens varmaste dagar, i en liten studio i Malmö tillsammans med Albin Larsson (Slowface).

– Det är rnb/soul/rap på svenska. Jag sjunger om girlpower, fuckboys, selfdoubt, enkelt och rakt, exakt så som jag pratar, säger Elin om EP:n som du lyssnar på först via HYMN:

Men inte nog med det, idag släpper NEEDY också video till ett av spåren från EP:n. Även den är HYMN först på bollen med.

– ”Uppe i mina tankar” handlar om de många nätterna jag har haft svårt att sova för att tankarna bara malt på – ångest kring framtiden och ensamheten. Videon är enligt mig drömmig, rosa och fin, riktigt needy! berättar Elin.

Spana in videon nedan:

Ikväll är det releasefest för NEEDYs släpp på Moriskan i Malmö. Läs mer här.