TÄVLING: Vinn biljetter till Where’s The Music?

Norrköpings-festivalen Where’s The Music? pågår mellan den 2-4 februari och konsertlokalerna ligger utspridda över hela staden. Årets upplaga är otroligt stark och festivalen förkroppsligar Sveriges status som producent av bra och spännande musik. Bokningsbredden är imponerande. Och alla som är nyfikna på återväxten inom svenskt musikliv – bortom de redan etablerade – bör bege sig till landets tionde största tätort. Textilstaden har blivit musikstaden.

HYMN har fått tag på biljetter. Ja, det är sant, missa inte denna chans.

Förutsättningarna är dessa: två personer vinner två biljetter vardera. Allt du behöver göra är att svara på nedanstående fråga och skicka svaret till chefred@hymn.se senast på fredag nästa vecka (27 januari).

Vilket av nedanstående band kommer från Norrköping?

1. Kent

x. Eldkvarn

2. bob hund

Och nedan hittar ni en spellista med flera av banden och artisterna som uppträder på årets festival.