FOTO: Steve Buscemi’s Dreamy Eyes i Vitabergsparken

Imorgon firar Steve Buscemi’s Dreamy Eyes sitt första fysiska släpp – en splittolva tillsammans med Stockholmskollegorna Melby. Spelningen äger rum på Heaven Up Here i Stockholm och de första prognoserna utlovar slutsålt. Det kommer med andra ord att bli en minnesvärd kväll.

Idag har bandet tillbringat ett par timmar tillsammans med Rockfotos fotograf Alexander Tillheden och resultatet går att skåda i ovanstående bildgalleri. Fotona är tagna i Vitabergsparken, även känt som Vita Bergen. Ursprungsnamnet sägs vara Kråkberget och går att spåra till slutet av 1600-talet.

Och snart har senaste singeln ”Call Out” passerat 100 000 spelningar på Spotify. Gör medlemmarna en tjänst och lyssna du också.

På lördag spelar Steve Buscemi’s Dreamy Eyes och Melby på Jazzhuset i Göteborg.