VIDEOPREMIÄR: My God Damn Territory – ”Radio Controlled Cars”

Stockholmsduon My God Damn Territory (Mark Pettersson och Kajsa Olofsson) släpper idag nya albumet Kajser und Marit. En skiva som är producerad av Eddie Bengtsson (Page, Sista mannen på jorden) och som drar mot ett betydligt poppigare håll än tidigare.

I samband med släppet kommer också en video till låten ”Radio Controlled Cars” och HYMN har fått lov att premiärvisa den.

– ”Radio Controlled Cars” handlar om fartblindhet i livet och kärleken och en vilja att för en gångs skull välja en annan väg, men ändå alltid halka tillbaka i samma spår. Att ständigt lockas in i något som är härligt för stunden, men som kommer att sluta i en krasch. Fastän föraningen om hur det kommer att sluta surrar omkring inuti en spelar det ingen roll just där och då, berättar bandet.

Videon är gjord av Mark KJAHART Pettersson, som har gjort över hundra videor främst för sitt eget My God Damn Territory, men även för bland andra AKABA och Page. Spana in den ovan!