VIDEOPREMIÄR: Lofot – ”Gränssnitt, styrfart, riktmärken”

Lofot

Göteborgsbandet Lofot rör sig i ett progressivt ljudlanskap, där influenser som GenesisNovember och Pink Floyd, mynnar ut i svenskspråkig och medryckande pop anno 2016. Gruppens nya singel ”Gränssnitt, styrfart, riktmärken” är inspelad i Nacksving Studios och slutresultatet går att beskåda i nedanstående video.

Sångaren Carl Bäckersten berättar:

– ”Gränssnitt, styrfart, riktmärken” är inspelad av Kim Ruiz och Lofot i Nacksving Studios. Mixad av György Barocsai. Detta är ett första släpp för denna omgången. Vi planerar att släppa mer material under höst och vinter. Vår ambition är att med ”Gränsnitt, styrfart, riktmärken” ta ett steg framåt och uppåt, att bli lite friare.

Foto: Anna Henriksson & Lofot
Regi och produktion: Bleary Eyed Productions