Veckans FYND: BARR, Makeout Point och Prom

Återigen dags att presentera veckans FYND. Nedan presenteras tre namn som har framtiden för sig.

BARR

BARR är ett enmansprojekt från Göteborg. Bakom artistnamnet hittas Olof Barr som med enkla medel skapar en komplex värld, där elektroniska inslag möter akustiska – ljudbilden skapar en atmosfär som är både förförisk och illavarslande. Imponerande! Debutsingeln ”Addiction” ger mersmak.

Makeout Point

Förra veckan släppte Stockholmsbandet Makeout Point sin första singel, den lovande ”The Place Where We Used To Live” och nu på tisdag spelar de sin första spelning på Pet Sounds Bar. Egensinnigt och originellt, lyssna på ”The Place Where We USed To Live” nedan.

Prom

Det finns ett gäng band som heter Prom, men det vi vill tipsa om är svenska Prom där bland annat Tyra Hasselrot från Dolores Haze är medlem. I juni släppte de sin första EP – logiskt nog kallad No. 1. Snyggt drömsk pop, vi ser fram emot nästa släpp.Lyssna på vår spellista med FYND här.