5 låtar: Julian Azar + lyssna på singeln ”Another Love”

unspecified

Västeråsfödda musikern och producenten Patric Sundling kallar sig Julian Azar när han gör musik. Idag släpps hans första singel, indiedisco-hitten ”Another Love”, som du kan lyssna på nedan. Vi passade på att låta Patric välja ut fem låtar som på olika sätt betyder mycket för honom.

En låt som inspirerar mig:

Yung Lean – ”Miami Ultras”. Efter att ha haft en tveksam inställning till Yung Leans typ av rap så fastnade jag helt i och med låtar som ”Monster” och ”Hoover”, och jag älskar att inslagen i hans musik går mer åt Sincerely Yours och svensk indie än åt klassisk hiphop. ”Miami Ultras” var även nära att få utmärkelse ”Bästa låten hittills iår”. Den är tung! Harmonierna och känslan hans rap är i världsklass.

En riktig guilty pleasure:

One Direction – ”No Control”. Herregud haha, denna låt! Blir överlycklig när jag hör refrängen, innerst inne så finns det troligen en längtan hos mig om att få vara med i ett snyggt stajlat pojkband och sjunga opretentiösa okomplicerade texter. Denna borde nästan hamna under ”En låt som inspirerar mig”.

En av mina allra första favotitlåtar:

Pet Shop Boys – ”Go West”. Pet Shop Boys har alltid funnits med som en följetong genom hela mitt liv och en av mina första favoritlåtar är ”Go West”, tätt följd av ”Domino Dancing” och ”Always On My Mind”. Mycket av mitt sound kan hittas där. Det som gör att den låten verkligen lyfter är den magiska sången och körerna i refrängen.

Det här är årets hittills bästa låt:

Veronica Maggio – ”Den första är alltid gratis
”. Öppningen talar för sig själv: ”Är född med trubbel i mitt blod, gör sånt jag inte borde”. Låten är det perfekta soundtracket till tro, hopp, förtvivlan och kärlek. Det känns som att varje år Maggio släpper en ny skiva innehåller mycket spännande händelser. Ska bli kul att se vad 2016 bjuder på!

Den här låten får mig att dansa varje gång:

Amason – ”Kelly (Hannes Netzell Remix)”. Denna version av det redan perfekta originalet går inte att sitta still till. Inte nog med att Amanda Bergmans sång är förtrollande, de mer dansanta trummorna skapar en rytm som återspeglar en pulserande stad med liv och rörelse. Denna fungerar lika bra på förfesten, efterfesten, dagsfesten eller på jobbet.  Ett tips är att spela den nu ikväll!