TITTA: I replokalen med JUNODEF

Lundabandet JUNODEF är ett av alla de FYND som vi har presenterat under det senaste året. På fredag spelar de ihop med Klusterklubb HYMN på Grand i Malmö.

Bandet gjorde sin första spelning som helband i december förra året och inför detta gig följde ett filmteam (Karen Catalan, Ellen Haag, Julius Almquist och Kristofer Heljebrand Bohn) från utbildningen Praktisk filmkurs på Malmö Högskola dem i replokalen. Med humorn som främsta verktyg belyser filmskaparna de motgångar de allra flesta kreativa personer stöter på i skapandeprocesser.

På fredag blir det en ny sättning på scen, bandet utlovar via sin Facebook-sida en spelning som kommer vara ”lite tyngre, lite mörkare och mycket mer elektroniskt”. Men en liten fingervisning av vad som komma skall ger filmen trots allt. Spana in världspremiären ovan!