PREMIÄR: Music Is The Weapon – ”Run”

Music Is The Weapon press picture 1

Music Is The Weapon är ett musikkollektiv på elva personer som gjort sig ett namn som ett av landets absolut mest explosiva och svängigaste liveband. Musiken de skapar har starka rötter i den västafrikanska afrobeaten, men även stilar som funk och punk har satt spår. Som ni kanske förstår är det inte ett dussinband vi talar om. Music Is The Weapon kan vara något av det mest unika vi har på den svenska musikscenen just nu. HYMN är därför stolta över att kunna presentera premiären av deras nya singel ”Run”.

Bandet berättar:

– ”Run” drar fram som ett skenande tåg där de festande passagerarna dansar sin sista dans, helt omedvetna om den stundande undergången. Vi har gjort ett koncentrat av allt det vi tidigare varit kända för – energi värt ett kärnkraftverk, maffigt blås, skenande syntar och smattrande slagverk. Addera psykedeliska stråkar ovan på allt detta och du får ”Run”.

Lyssna nedan: