PREMIÄR: Flora Cash – ”Pharaoh”

Foto: Christofer Nilsson/Mohave Media
Foto: Christofer Nilsson/Mohave Media

Cole Randall och Shpresa Lleshaj-Randall i den svenskamerikanska duon Flora Cash släpper den 18 mars minialbumet Can Summer Love Last Forever?, en platta som är inspelad av bandet själva i deras lilla lägenhet i Stockholm. Den som inte orkar vänta till nästa fredag med att lyssna på bandets ljuva folkpop kan skatta sig lycklig redan nu. Idag är nämligen HYMN värdar för singelpremiären av finstämda låten ”Pharaoh”.

Flora Cash berättar om vad låten handlar om:

– ”Pharaoh” handlar om när man träffar någon ny och det känns som man känt dem hela livet fast i själva verket inte känner dem alls. Eller när man har haft en relation med någon och tror att man känner dem innan och utan, och det dyker upp nya saker som får en att känna som om man aldrig känt dem.

Lyssna nedan: