TÄVLING: Vinn deluxebiljett till Psykjunta

Nästa helg är det dags för den tredje upplagan av festivalen Psykjunta på Tyrolen i Blädinge (Alvesta). Den här gången har den småländska festivalen bokat hjältar och genier som Hey Elbow, Slowgold, Amason, Siri Karlsson, Tussilago, Idris Ackamoor & The Pyramids, Dungen och Holy bland annat. Extra kul är också att Sonic Boom från legendariska Spacemen 3 och Spectrum kommer att spela.

Tillhör du dem som tycker att det låter helt fantastiskt att tillbringa två dagar med att lyssna på psykadelisk musik i hjärtat av Småland? Vilken tur, då har du hittat rätt! HYMN har nämligen kommit över en tvådagarsbiljett för utlottning. Och inte nog med det, du får även:

· Hemlagad middag på Tyrolens restaurang fredag & lördag
· Frukost på Tyrolen lördag & söndag
· Frikort till skjutbanan – skjut så mycket du vill under hela festivalen

Allt du behöver göra är att skicka ett mejl till chefred@hymn.se, märka ämnesraden med Psykjunta, nämna vilket band du mest ser fram emot på festivalen samt skriva en kort motivering varför. Vi behöver ditt svar senast måndag 8 juni kl 15.00. Lycka till!

Dessutom: Vi har det perfekta soundtracket att lyssna till medan du tävlar. Rickard Daun, som är en av arrangörerna bakom festivalen, har sammanställt två mixtape med en del av de bokade akterna. Första delen är mer experimentell, den andra en lite poppigare variant. Finns alltså något för de flesta smaker att hämta!

Lyssna nedan.

Mood for a Summer Sundown by Daun on Mixcloud

Indian Summer by Daun on Mixcloud