VIDEOPREMIÄR: Julia Adams – ”Som jag”

Julia Adams, tidigare medlem i Norrköpingsduon Little Marbles, släppte sin debutsingel ”Allt jag nånsin” tidigare i år. Det rör sig om R&B-doftande electropop som producerats av Chords – musik som känns helt rätt i tiden alltså.

I veckan var det dags för singel nummer två att ges ut och nya ”Som jag” har nu också fått en snygg video med New York-tema. Premiär i detta här och nu!

Julia om låten:

– ”Som jag” handlar om när jag och min bästa vän åkte på semester till New York för några år sedan. Vi drack cappuccino och gick i tacky klädbutiker, sådär som vi alltid brukade hänga. Men det kändes inte som det alltid gjort. Vi hade inte roligt som vi alltid haft. Vi åkte hem och sa hejdå på flygplatsen. Det blev början på slutet av vår vänskap och nu delar vi inget, efter att ha delat nästan allt under 7 år tillsammans, vi mot världen. Allt har sin tid och allt har en mening, och jag är glad att vår sista resa ändå har fångats i en fin låt.