Vinn biljetter till Frontier Ruckus + Christian Kjellvander i Stockholm el Malmö

Fina folkrockarna i Frontier Ruckus är på väg hitåt och med sig på turnén har de svenska kollegan – genialiska Christian Kjellvander. Den 6:e och 7:e mars spelar de på Debaser Medis respektive Debaser Malmö och Rockfoto har i samarbete med Debaser fått äran att lotta ut biljetter till dessa konserter. Två lyckliga vinnare i varje stad får ta med en kompis på vårens första riktigt fina konsert. Sugen på att gå? Allt du behöver göra är att svara på frågan nedan och skicka ditt svar till tavling@rockfoto.nu. Vi behöver ditt svar senast söndagen den 3:e mars. Märk ämnesraden med ”Frontier Ruckus” samt vilken stad du vill se dem i.

Från vilken amerikansk stad kommer Frontier Ruckus?

1. New York
x. Chicago
2. Detroit

Lycka till!