Vad tycker fansen om nya Coldplay?

Coldplays nya singel ”Every Teardrop is a Waterfall” premiärspelades i går i svensk radio och släpptes även som singel på iTunes och på Spotify. Reaktionerna på Twitter och Internet regnade såklart över oss, även om kritikerna verkligen inte var eniga. Hyllningar och sågningar om vartannat gjorde oss minst sagt förvirrade och därmed mycket nyfikna på hur de riktigt stora fansen reagerade på låten. Vi bad därför Coldplay-älskaren och Umeå-bon, Jonatan Stålhös 21 år, att berätta för oss vad han tyckte efter att ha lyssnat en första gång.

– Jag tycker det är en spännande låt. De fortsätter att utvecklas och experimentera i en inte helt oväntad riktning och låten påminner väldigt mycket om låtar som skapades under Viva la Vida-perioden, men inte kom med på skivan, t ex ”A Spell a Rebell Yell” och ”Lukas”. Det är ett stort steg bort från gamla ”Yellow-Coldplay”, och den gör mig väldigt förväntansfull inför den nya skivan.

Ni då, vad tycker ni?